vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
kinder-love-mini-chokladask-92376-1

Kinder Love Mini Æske

59,90 kr

Hvis du vil overraske din kæreste med chokolade på Valentinsdag, bør du vide, at det ikke er godt nok med bare en hvilken som helst chokolade. Nej, selv den klassiske chokolade fra Marabou lever ikke helt op til de skyhøje forventninger. Chokoladepraliner er et stort plus, men det vigtigste er, at der også er hjerter i hjørnet. Kinder har selvfølgelig løst opgaven med bravur ved både at sætte yndige hjerter på æsken OG give chokoladestykkerne form som et hjerte. 10 ud af 10!

Æsken indeholder den lækre Kinder-chokolade med mælkefyld. Chokoladen er individuelt pakket, og de søde hjerteformede er perfekte som gave til Valentinsdag.

En æske indeholder i alt 107 gram.

Ingredienser: MÆLKECHOKOLADE 45% (sukker, sødMÆLKspulver, kakaosmør, kakaomasse, emulgatorer: lecithin (SOJA), vanillin), sukker, skummetMÆLKspulver (16,5%), palmeolie, SMØRkoncentrat, emulgatorer: lecithiner (SOJA), vanillin. Mælkebestanddele i alt: 32% - kakaoindhold i alt: 14,5%.
Kan indeholde HASSELNØDDER.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 92376-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags