Vis større billede

Konfettikanon Metallic Mix

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Alle elsker konfetti! En konfettikanon er det perfekte festtilbehør. Den passer lige så godt til brylluppet som til fødselsdagsfesten, nytårsfesten eller studentergildet. Når du affyrer denne kanon, kommer den farvestrålende konfetti til at regne ned over dine gæster. Flot, sjovt og den perfekte indledning til enhver fest!

Konfettikanonen skyder med flerfarvet papirkonfetti og serpentiner i forskellige metalliske farver. Du aktiverer nemt kanonen ved at vride på den nederste del. Bemærk, at der er instruktioner på pakken. Konfettikanonen kan anvendes både udendørs og i store indendørs rum, hvor der er god plads til at affyre kanonen. Konfettikanonen måler 60 cm.

Bemærk, at konfetti kan smitte af med farve på tøj og møbler, hvis det kommer i kontakt med fugt/vand.

Sælges stykvis.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen49276 eller du kan uploade dem manuelt.
castle