kryolan-fixeringsspray-2

Kryolan Fikseringsspray

139,90 kr

50 ml

Midlertidigt udsolgt
Har du nogensinde oplevet, at hele aftenen bliver ødelagt, fordi din halloweensminke, som tog flere timer at få helt perfekt, løber på grund af sved og krammere? Ingen panik, få hjælp af fikseringssprayen, og så kan du "halloweene" i flere timer uden at skulle bekymre dig særligt meget om, hvorvidt sminken løber.

Kryolan Fikseringsspray er et professionelt alternativ til dig, som stiller høje krav til de produkter, du køber. Denne fikseringsspray er specialdesignet til at beskytte film- og teatersminke, så effekten holder sig mærkbart længere.
Sprøjt fikseringssprayen fra ca. 30 cm afstand, så du opnår den bedste effekt. Sprayen lægger sig som en usynlig film oven på din sminke og beskytter mod ydre påvirkninger. Den fungerer bedst med almindelige sminkeprodukter, vandbaserede hudfarver og blodeffekter. Fikseringssprayen indeholder alkohol og bør ikke anvendes i nærheden af øjne eller slimhinder. Sprayen kan nemt fjernes med vand og sæbe. Alle Kryolans produkter er med på PETA's liste over kosmetik, som ikke er testet på dyr.

Volumen: 50 ml.
Art.nr 30862-1

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags