lasse-aberg-paskagg-63459-11
lasse-aberg-paskagg-63459-12
lasse-aberg-paskagg-63459-13
  • -20%

Lasse Åberg Påskeæg

 109 kr 

87 kr

300 gram

 − art.nr 63459-1
Lars Åberg er en svensk skuespiller og grafisk designer, som har givet liv til den lille Stig-Helmer Olsson. Han er også en dygtig kunstner, der med sin enestående stil imponerer med sine (ofte) Disney-inspirerede værker. Nu har du chancen for at købe et ægte Lasse Åberg-påskeæg proppet med slik!

Dette påskeæg indeholder chokoladeæg af både mælk og mørk chokolade med en cremet og italiensk Gianduia nougatcreme. Leveres i et æg med 300 gram. Æggene sælges asorterede. Det bliver derfor en overraskelse, hvilket motiv du får på ægget!

Mål: 15,5 x 9,5 cm.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fedt (kakaosmør, kokosfedt), kakaomasse, SØDMÆLKSPULVER, fedtreduceret kakaopulver, HASSELNØDDER (1%), vandfrit MÆLKEFEDT, emulgator (SOJA-lecithin), smagsstoffer. Der kan forekomme forandringer i produktets indehold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Du bedes kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis ikke andet angives.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

6

Spørgsmål & svar

0

Tags