Til toppen
Vis større billede

Lommelærke Sæt Regnbue

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
119 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Er du lidt nervøs for, at drikkevarerne ikke falder helt i din smag til festen? Tag det roligt - en lommelærke er nemlig løsningen. Dette er dog ikke en hvilken som helst lommelærke, for den skinner nemlig i regnbuens smukke farver, og desuden medfølger der to små shotglas og en tragt. Perfekt, når du skal byde vennen på et lille glas!

Denne lommelærke fås i alle regnbuens farver og kan rumme 18 cl. I pakken finder du to små shotglas og en tragt. Tingene er fremstillet i et rustfrit materiale.

Sælges stykvis.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Wilma for 5 måneder siden
    Gillade den mycket. Den var väldigt fin och verkade va bra kvalité! Det enda var att på ena sidan av pluntan var det ingen färg den var bara silvrig, vilket såg lite tråkigt ut.
    3 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen59160 eller du kan uploade dem manuelt.
castle