vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
look-o-look-godisburgare-1
look-o-look-godisburgare-2
look-o-look-godisburgare-3
look-o-look-godisburgare-4
look-o-look-godisburgare-5

Look-O-Look Slikburger

29,90 kr

130 gram

På lager (13 stk.)
En burger på 130 gram med smag af frugt og cola, tak". Dette er en af de mere sjældne bestillinger på Danmarks fast food-restauranter, hvilket et synd, for det er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Denne burger indeholder både sliksalat samt slikost og slikoksekød i et slikbrød. Topping? Jep, slik!

Look-O-Look slikburgeren er geleslik med frugt- og colasmag i form af en burger. Sælges stykvis og leveres i en pakke med 130 gram.

Ingredienser: Glukosesirup, sukker, gelatine, vand, modificeret stivelse, druejuice, dextrose, syrer, (citronsyre, æblesyre, mælkesyre), aromastof, stabiliseringsmiddel (sorbitol), geleringsmiddel (pektin), vegetabilske olier (kokos, palme), farvestoffer (sukkerkulør, sukkerkulør-ammoniumsulfitproces, curcumin, karmin, brillantblå FCF), overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks, bivoks hvidt og gult). Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.
Art.nr 63267-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

12

Spørgsmål & svar

0

Tags