ljuslykta-dansk-studentdekoration-rod-83329-1

Lyslanterne Dansk Studenterdekoration Rød

35 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Tilbehør

Tændstikker XXL

Tændstikker XXL

35 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktbeskrivelse

Pynt bordet med en flot lyslanterne med dansk studenterdekoration i rød, når jeres STX-student skal fejres. I det store udvalg af studenterpynt fås denne dekorative lyslanterne i glas, som er smuk og festlig at sætte på bordet. I kan med fordel sætte flere lyslanterner på bordet, så alle gæsterne kan få glæde af den hyggelige stemning, som de skaber. 

Lyslanternen passer godt sammen med anden borddekoration som fx flag, små studenterhuer og serpentiner. Den passer desuden perfekt ind i det rød/hvide farvetema, som mange vælger at pynte op med, fordi det passer til STX-studentens rød/hvide hue. 

Nu kommer sommeren og de lyse nætter, men dette lys vil helt sikkert bidrage til den festlige stemning. Lyslanternerne kan sættes på bordet indendørs såvel som udendørs, hvor de skaber en hyggelig og varm stemning. Når mørket falder på og aften bliver til nat, kan I stadig sidde omkring bordet og hygge jer, imens de festlige lys brænder. 

Levende lys er meget ofte en del af borddækningen, når vi holder fest, og det er derfor oplagt at købe disse fine lyslanterner, som vil sprede lys, glæde og varme til studentergildet. Tænd dem, når studenterne kommer forbi i studentervogn. Tænd dem til studentergildet med familie og venner. 

  • Materiale: Glas
  • Mål: 10 cm

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!