Vis større billede

Månelampe på Stativ

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Cool månelampe, der blandt andet kan placeres på natbordet eller i vinduet i stuen, men som er lige så velegnet på børneværelset. Lampen lyser enten i en varm hvid farve eller i en almindelig hvid farve. Når du rører lampen, skifter den farvetone.

Her får du en hyggelig natlampe til både voksne og børn. Det er nemt at bruge det medfølgende USB-kabel til at tilslutte lampen og få strøm. Lampen måler cirka 13 cm i størrelsen, og der medfølger et træstativ. Stativet og månen er adskilte og behøver ikke bruges sammen. Hvis du rører ved månen, kan du skifte mellem en naturlig hvid og en varm hvid farvetone. En god gave at give til ham eller hende, der er fascineret af rummet og månen!

  • Materiale: Træ, plast
  • Drives via USB-opladningskabel (medfølger)
  • Ved berøring af månen skifter lampen farve (Varm hvid, neutral hvid)
  • Mål: 13 cm
  • Brugsanvisning på engelsk

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen65413 eller du kan uploade dem manuelt.
castle