marabou-oreo-agg-92724-1

Marabou Oreo Æg

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

49,90 kr

Okay, det er selvfølgelig fint nok med kogte æg - men der er INTET, der slår et Marabou-æg. Køb denne lækre æggekarton til påskefesten, og gem så æggene på alle de hemmelige steder, så dine påskegæster kan tage på æggejagt! 

Produktet leveres som en 4-pak, og chokoladeæggene med Oreo skal knækkes med en ske. Der venter en himmelsk smag - det er den perfekte dessert eller en sød overraskelse til årets påskeæg.

Sælges i en pakke med 128 gram. 

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fedt (palme, palmekerne, shea), skummetmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver (mælk), smørfedt, hvedemel, mælk, emulgator (sojalecithin, E476, E475, E442, solsikkelecithin), fedtreduceret kakaopulver 0,2%, hasselnødder, glukosefruktosesirup, hvedestivelse, bagepulver (E501, E502, E500, E504), aromaer og salt. Fyldet gøres luftigt med nitrogen. 20% skummetmælkspulver i mælkecremen. Kan indeholde andre nødder. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Kontroller derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 92724-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags