master-thief-spel-94817-1

Master Thief - Selskabsspil

299 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Bevis, at det er dig – og ikke vennerne – der har det største potentiale som indbrudstyv. Du skal blot besejre dem i dette risikofyldte kup. Bryd ind på museet, stjæl uvurderlige værker, flygt fra politiet, og sæt ind mod dine modspillere. Lad kuppet begynde!

Her får du selskabsspillet "Master Thief", der går ud på, at man skal stjæle fra et museum. Der ligger en stor bunke nedadvendte kort på bordet; dét er museet. Der er kort, som repræsenterer, hvordan du smyger dig rundt, gemmer dig og stjæler ting, samt kort, du kan bruge til at forstyrre dine modspillere. Mens du samler stjålne varer, skal du også have styr på tiden, da sikkerhedsvagterne er på vej til museet, og du skal komme på en fejlfri flugtplan for ikke at blive fanget. Målet er at rydde museet for så mange artefakter til det sorte marked som muligt. Den med flest ting i slutningen af spillet vinder.

  • Sprog: Engelsk
  • Spillere: 3 eller flere spillere
  • Alder: 10+ år
  • Spilletid: 15-30 minutter