Vis større billede

Tilbehør

Matador Zombie Kostume

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
149 kr 299 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Af banen, alle halloweenfestgæster, for her kommer matadorernes matador - zombiematadoren! Denne tyrefægter er hverken dyre- eller menneskeven, han angriber alt som rør sig! Folk vil flygte som gale så snart de får øje på dig iført dette skrækindjagende outfit. Herlig følelse, ikke sandt?

Matador Zombie Kostume indeholder en sort matadorhat i tyk filt med tynde bånd langs bunden. En hvid, blodstænkt bluse med blød krave og et sønderrevet, delvist fastsyet, sort slips. Blusen har en åbning øverst på ryggen som lukkes med velcro for nemmere påklædning. En sort, åben jakke med blodstænk og grå stoflaser. Skuldrene, de sønderrevne ærmer samt kanten på jakken er lavet med guldbroderinger, og skulderpartiet har en kvast i guld. Sorte, blodstænkede bukser med elastik øverst og ben i forskellige længder, hvor et ben ser sønderrevet ud. Langs siderne på bukserne løber guldbroderinger, og på en side er der en guldkvast. Der medfølger også et rødt bælte i silke med elastik bagi samt et rødt silkeflag med lasede effekter som sidder på en base af stofklædt ståltråd. Sko, strømper, paryk og sminke medfølger ikke. Tilføj gerne disse for et udseende som på billedet.

Fås i størrelse Medium og Large.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen27755 eller du kan uploade dem manuelt.
castle