vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
moon-creations-uv-neon-harfarg-1
moon-creations-uv-neon-harfarg-58399-11
moon-creations-uv-neon-harfarg-3
moon-creations-uv-neon-harfarg-4
moon-creations-uv-neon-harfarg-5
moon-creations-uv-neon-harfarg-6
moon-creations-uv-neon-harfarg-7
moon-creations-uv-neon-harfarg-8
moon-creations-uv-neon-harfarg-9
moon-creations-uv-neon-harfarg-10

Moon Creations UV Neon Hårfarve

39,90 kr

Vælg variant

Hvis du vil se lidt eksklusiv og magisk ud til næste halloweenfest, er denne UV-neon-hårfarve fra Moon Creations definitivt noget for dig. Farven er nem at påføre i håret, og hvis du vil, kan du bruge alle de farver, vi har på lager - på samme tid! Eftersom hårfarven reagerer på UV-lys, passer den også perfekt til et rave og festivaler.

Produktet leveres stykvis i en tube à 15 ml og indeholder selvlysende UV-farve til håret. Vælg mellem 8 skønne farver. Når du er færdig med hårfarven vasker du blot håret, som du normalt ville gøre det. Farven er vegansk og er ikke testet på dyr.

Sælges stykvis i en tube à 15 ml og fås i 8 forskellige farver.

Sådan får du de bedste resultater: 
Påfør farven direkte på huden med fingrene, en børste eller en svamp. Undgå her enhver form for øjenkontakt. Læg gerne flere lag, når farven er tør. Det er med til at øge effekten.
Når du er færdig, kan du lade håret absorbere lys fra en valgfri lyskilde. Vil du have en umiddelbar effekt, kan du benytte UV- eller Blacklight-lys. Jo mere lys håret absorberer, desto stærkere bliver effekten. Bemærk, at denne hårfarve også reagerer ved en direkte eksponering af UV-lys. Når du vil fjerne hårfarven, skal du blot gøre brug af sæbe og vand. Vær OBS på, at farven fungerer bedst i helt mørke omgivelser, og at et omgivende lys kan forringe effekten af den lysende farve. Vi anbefaler, at du påfører et tykt lag, da det giver det bedste resultat.
Art.nr 58399
Kopiera OK

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags