moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-9
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-1
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-2
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-3
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-4
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-5
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-6
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-7
moon-creations-uv-neon-pigment-shaker-8

Moon Creations UV Neon Pigment Shaker

59,90 kr

Vælg variant

Lad os præsentere dig for markedets bedste pigment-shaker fra Moon Creations. Produktet holder en meget høj kvalitet, og det bedste af alt er, at farven har en UV-neoneffekt, der gør dig lidt ekstra synlig i mørket.

Produktet sælges stykvis og indeholder 14 gram sminke. Vælg mellem 8 forskellige UV-neonfarver, mere specifikt: Lyserød, Orange, Rød, Gul, Grøn, Blå, Hvid og Mørklilla - alle med en UV-neoneffekt. Sminken er ikke blevet testet på dyr og er 100% vegansk. Passer til alle slags fester og begivenheder, men den er bedst til blacklight- eller ravefesten.

Sælges stykvis à 14 gram og fås i 8 forskellige farver.

Sådan får du de bedste resultater med din UV-læbestift: 
Påfør farven direkte på læberne. Undgå her enhver form for øjenkontakt. Læg gerne flere lag, når farven er tør. Det er med til at øge effekten.
Når du er færdig, kan du lade læbestiften absorbere lys fra en valgfri lyskilde. Vil du have en umiddelbar effekt, kan du benytte UV- eller Blacklight-lys. Jo mere lys læbestiften absorberer, desto stærkere bliver effekten. Bemærk, at denne læbestift også reagerer ved en direkte eksponering af UV-lys. Når du vil fjerne læbestiften, skal du blot gøre brug af sæbe og vand. Vær OBS påstrong>, at farven fungerer bedst i helt mørke omgivelser, og at et omgivende lys kan forringe effekten af den lysende farve. Vi anbefaler, at du lægger et tykt lag, da det giver det bedste resultat.
Art.nr 58150

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags