mordkarclown-sminkset-1

Morderklovn Sminkesæt

99 kr

Vælg variant:

 • Desiree
  for 5 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Var mest ute efter näsan och tänderna. Men blev att vi använde sminket och de var ett misstag. Super dåligt och även om man hade på puder var färgen kladdig.
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Nesrin
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

I teenageårene er det spændende at teste sine grænser og se, hvor meget man egentlig kan klare. Derfor er du og en gruppe venner samlet for at se filmen "It", og I er meget forventningsfulde, men også lidt nervøse.
Et stykke inde i filmen tør du næsten ikke at trække vejret. Du er rædselsslagen og helt forstenet af skræk. Men du kan ikke indrømme det over for dine venner. Og du tør helt sikkert ikke gå hjem lige nu, sådan helt alene. Så du vælger at blive. Hvad du ikke ved, er, at dine venner tænker præcis det samme. Tænk, hvis du går hjem nu og møder dit værste mareridt i form af en morderklovn!

Dette sminkesæt inkluderer en palet med tre farver: Rød, hvid og sort. Du får også en svamp, en rød næse, flydende latex til udformning af skavanker i ansigtet samt teaterblod, der giver en ekstra uhyggelig effekt.