non-stop-i-pase-36143-2

Non Stop i Pose

19 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Karina
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jeg er helt vildt glad for mine nonstop. De burde også blive solgt i større poser. ;-)
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Helle
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  lækker, kunne dog godt have været større den forsvandt for hurtigt Hi hi
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Jytte
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Er der forskel på de brune og de gule
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Det er ikke så underligt at Non Stop stadig kan købes i butikkerne, selvom de kom på slikmarkedet for ca. hundrede år siden. Eller ja, det var mere præcist 1947, men det er alligevel utroligt længe siden.

Få slikarter har overlevet så længe som Non Stop, og det kan jo kun betyde én ting; at de er utroligt gode! Så gode, at tilmed Marabou opfandt en chokoladebar med Non Stop. Gad vide, hvad det næste bliver... I mellemtiden vil du i hvert fald kunne nyde denne pose med Non Stop!

Non Stop er lækre chokoladelinser af mørk chokolade og i forskellige glade farver. En slikklassiker, der sågar fungerer som pynt på kagen.

En pose indeholder 100 gram.

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakakosmør, mælkepulver, overfladebehandlingsmiddel (gummi arabikum, carnaubavoks, bivoks), emulgeringsmiddel (sojalecithin), farvestof (E100, E120, E133, E153, E160A, E172), aromaer og glukosesirup. Indeholder mælk, soja. Kan indeholde spor af jordnødder, nødder, mandel og hvede.Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.