Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Oppustelig Bryder Kostume

first_saleprice.value: 15120
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 47
selected_index: 0
189 kr 399 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Hvem kunne vide, at du skulle være i et brydningsmatch med verdens bedste bryder til kostumefesten? jep, dette er med andre ord måske verdens sejeste og mest random dragt, der findes! Men sejt bliver det!

Oppustelig Brydnings Kostume er et rigtig sejt og måske lidt småuhyggeligt kostume til voksne, som får dig til at se ud som om, du bliver wrestlet af en gammeldags bryder. Dragten er oppustelig og bruger en batteridrevet ventilator bagpå, som puster dragten op hele aftenen. Sammen med dragten medfølger alt, som ses på billedet, dog ikke t-shirten. Batteriventilatoren sidder diskret placeret på bagsiden af dragten og bruger 4XAA-batterier (medfølger ikke)

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: One size (voksenstørrelse)
  • Benytter AA-batterier (medfølger ikke)
  • Inkl. dragt, ben, batteridåse, ventilator og kabel (usb)
  • T-shirt medfølger ikke

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53068 eller du kan uploade dem manuelt.
castle