Vis større billede

Oppustelig Isbjørn Kostume

(2 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

At klæde sig ud som en isbjørn er et mægtigt valg, du næppe vil fortryde. Kostumet ser ikke blot meget realistisk ud, det er også meget behageligt at bære, hvilket er perfekt, når man er i den der "berusede" tilstand, som voksne kalder det. Dragten er også meget luftig taget i betragtning af, at den er oppustelig. Ikke nok med at kostumet vil gøre et stort indtryk på dig, så vil dine venner også blive vildt imponerede!

Oppustelig Isbjørn Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få dig til at ligne en flot lyslevende isbjørn. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen. Sammen med kostumet medfølger hele dragten og den har huller på isbjørnens bryst, så du nemt kan kunne se, hvor du sætter dine fødder. Batteriventilatoren er placeret diskret på bagsiden af dragten og drives af 4 x AA-batterier (medfølger ikke).

 • Materiale: Polyester
 • Størrelse: One size (voksen)
 • Inkl. sko, oppustelig dragt, batterikasse, blæser og ledning (USB)
 • Drives af 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Tags

BEDØMMELSER (2)

Bedømmelse

 • Skrevet af Flemming for 11 måneder siden
  Fedt kustome. Bare ikke fedt at lynlåsen var i stykker da jeg fik den. Prøvet at få den fikset, men der skulle en helt ny i. Tak for det.
  3 af 7 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Elsa Gunilla for 8 måneder siden
  Isbjörnen var mycket behaglig att använda då en liten fläkt blåser upp den så ingen kvävningsrisk och behaglig atmosfär inuti. Storlek på den som står inuti spelar ingen roll då dräkten är stor och uppblåst. Jag är helt nöjd. Man får dock undvika vassa föremål. :) Då den är hög kan den vara knepig att använda i en lägenhet men stora utrymmen funkar bra.
  1 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53073 eller du kan uploade dem manuelt.
castle