Til toppen
Vis større billede

Papasietter Mighty Avengers

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
25 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Superheltene fra Mighty Avengers er seje, cool og altid klar til nye eventyr som for eksempel en børnefødselsdag. Dæk et rigtig superheltebord med disse flotte papasietter med superhelte på. Inviter dine gæster på boller, is eller kage, eller brug tallerkenerne som mindre anretningsfade til alle lækkerierne til fødselsdagen. Paptallerkener sparer både tid og energi. Når fødselsdagen er ovre, sorterer du dem i genbrug, og så er oprydningen slut.

Papasietter Mighty Avengers indeholder otte styk asietter i pap. Papasietterne har et motiv af alle superheltene fra Mighty Avengers. De er ca 20 cm i diameter.

Sælges i 8-pak.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen56295 eller du kan uploade dem manuelt.
castle