paranormal-detectives-spel-75683-1
paranormal-detectives-spel-75683-2

Paranormal Detectives Selskabsspil

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

349,90 kr

Forestil dig, at du vågner en skønne dag, og at du til din store overraskelse opdager, at du er et spøgelse! Som om det ikke var nok, indser du hurtigt, at en hel gruppe fremmede har samlet sig for at forsøge at kommunikere med dig fra den anden side.

"Paranormal Detectives" er et selskabsspil, hvor du via detektivarbejde skal finde ud af, hvordan spøgelset mistede livet. En spiller påtager sig rollen som spøgelse, mens de øvrige spillere agerer paranormale detektiver. Detektiverne udspørger herefter spøgelset, der svarer på forskellige spøgelsesagtige måder - ved eksempelvis at arrangere bogstaver til kryptiske beskeder eller ved at spille tarotkort. "Paranormal Detectives" kan spilles af 2-6 spillere fra 12 år. Spillet tager ca. 45 minutter at gennemføre, og det er på engelsk.

  • Antal spillere: 2-6 spillere.
  • Alder: Fra 12 år.
  • Sprog: Engelsk.
  • Tid: 45 minutter.
  • Der medfølger: 1 spilleplade, 35 interaktionskort, 17 tarotkort, 3 spøgelsesinteraktionskort, 28 historiekort, 5 detektivskærme, 1 spøgelsesark, 1 ark med fjerpenne, 5 detektivark, 6 kuglepenne, 2 reb, 5 markører til taleplade, 10 markører til skader samt 3 spøgelsesmålere.
Art.nr 75683-1

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags