renar-jultroja-59643-14
renar-jultroja-59643-18
renar-jultroja-59643-17
renar-jultroja-59643-15
renar-jultroja-59643-16

Parrende Rensdyr Julesweater

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

329 kr

X-Small

 − art.nr 59643-1
-Er det en rød, strikket julesweater, du har på?" spørger mormor. "-Ja præcis, selvfølgelig, det er det mormor!" siger du, samtidigt med at du langsomt går bagud, så hun ikke skal se, hvad hun tror er rensdyr, egentlig er ufatteligt mange rensdyr i gang med doggystyle. Du skal ikke risikere noget...

Parrende Rensdyr Julesweater er en rigtig lækker julesweater i fintstrikket garn. Trøjen varmer utroligt godt i de kolde måneder, på trods af, at den er tynd og let i materialet. Julesweateren fås i seks forskellige størrelser til voksne, og motivet på trøjen kan virke uskyldigt ved første øjekast, men når man kommer tilstrækkeligt tæt på, ja så ser man, at hele trøjen består af rensdyr, der parrer sig. Julesweateren er fremstillet i en bomuldsblanding og bliver helt sikkert en succes til både julefrokosten, juleaften og i juledagene. 

Julesweateren fås i herrestørrelser, men hvis du vil have en damestørrelse, så vælger du blot en størrelse mindre end din almindelige størrelse. Eksempel: Herrestørrelse small svarer til en damestørrelse medium. Herrestørrelse large svarer til en damestørrelse x-large.

  • Materiale: 60% bomuld, 40% akryl
  • Størrelse: XS, S, M, L, XL, XXL (voksen)
  • Pasform: Normal fit
  • Vaskes i vaskemaskine på skånsomt program (30°C)
  • Herremodellen er 192 cm lang og bærer størrelse large
  • BEMÆRK, at prisen er for 1 trøje

Størrelsesguide

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags