Vis hele beskrivelsen

Påske udklædning & Påske kostumer

Selvfølgelig ved du at alle hekse fløj på en skade eller en kost til sabbat med djævlen på skærtorsdag? Nå ikke? Tager vi fejl? Okay så… men vi ved i hvert at man kan klæde sig ud selvom det ikke er halloween! Ja, påsken er en oplagt mulighed for at klæde sig ud, for der kan du blive lige den heks du altid har ønsket at være (hehe). Du kan endda blive den krammeskønne lille kanin som alle vil nusse. Påsken er som sagt ikke bare påskepynt og andet hyggeligt, påsken betyder også fest og småfulde hekse og påskeharer.

Hos Partyking finder du alt du kan forestille dig for et gennemført påskekostume. Her er alt du behøver for at blive set som den rigtige heks du altid har været. Sjove kyllingekostumer, knaldgule kostumer og kostumetilbehør er bare nogle få af alle produkter vi tilbyder! Du får med andre ord rimelig mange muligheder når du skal vælge kostume. Er I en flok tøser der skal mødes til påskefrokost, er det måske sjovt at klæde jer ud som hekse alle sammen, men hvis du skal til en større fest og klæde dig helt vildt ud, så er en kæmpe blød påskehare måske det perfekte valg? Så får du garanteret maaaaange kram i løbet af aftenen, og var det din plan.. well, good job!

Du kan jo altid være småsjov og skræmme dine kære børn eller børnebørn ved at være klædt ud som en ”ond” påskehare? Når de bliver bange kan du jo altid tage harens hoved af og vise dem at det hele tiden var dig, der gemte sig under kostumet. Men hvis børnene pludselig bliver besværlige under middagen, kan du altid sige noget i stil med: ”Nu tager jeg hovedet på igen og spiser alle påskeæggene som haren har gemt rundt omkring, og så er der ingen skattejagt!”. Så lover vi at de nok skal opføre sig ordentligt, for man vil vel ikke gå glip af lækre påskeæg og den sjove skattejagt?

Til påske er der ret mange fester der skal holdes. Mange af disse fester har kostumetema og du er inviteret! Hvad skal du klæde dig ud som? En drage måske? Donald Trump? En gammel mand? Næh, til påsken sejrer påsketemaet og intet andet! Hvad med at klæde sig ud som en flot og stilfuld mand? Ja, så kan du jo bære den gule jakkesæt du købte hos os!? Du kan også klæde dig ud som en stor og sjov kylling, en påskehare med selebukser eller måske en ondsindet kanin som er ude efter at stjæle alle børnenes slik? Du kan også vælge at kombinere disse kostumer og lave dine ændringer, eksempelvis sætte kunstige påskenegle på til dit skræmmende heksekostume, og tage et nuttet kaninhoved på til outfittet. Så er du nemlig en kaninheks og det er helt sikkert at du er den eneste der har tænkt på det… eller?

Tænk på at du i fremtiden kan stille op som maskot til store idrætsarrangementer, når du har købt dit kanin- eller harekostume hos os. Mange hold bruger netop kaniner eller lignende som maskot. Så kan du tjene nogle skillinger på det du faktisk købte som påskekostume, til den der fest du var inviteret til, af en du egentligt ikke kendte særligt godt.

Uanset om du er ude efter en uhyggelig dragt, en nuttet dragt eller en skøn dragt så finder du den her hos Partyking! Vi hjælper dig med at få påskeoutfittet til at blive en succes i 2019!

Velkommen til at gøre et fund!

Filter

Viser 84 produkter
castle