Vis hele beskrivelsen

Påske 2020

Påsketiden er en meget værdsat højtid i Danmark. Det er til påske at vi alle blomstrer og bliver glade, med det skønne forår og solen der kigger frem og varmer vores kinder. Det er ved påsken at lyset vender stærkt tilbage og historisk set er det ved påske at fasten ophører, og hvor vi igen kan nyde godt at store måltider. Påske fejres i hele landet og på stort set samme måde overalt. Påskefjeder, påskeæg, påskeharer, slik, slik, slik og slik. Ja, det er faktisk til påske, at vi spiser mest slik, og det er ikke det eneste!! Selv æg går som varmt brød i påsken. Man kunne tro at det kan bevises, at de fleste tilmeldinger til træningscenteret købes lige efter påske, når vi mennesker fortærer så meget slik (bortset fra dagene efter jul og nytår, men dette varer jo også lige til påske).

Hvis det er påskedekorationer du er ude efter, i form af farvede fjer, påskeæg, kyllinger eller andet sjovt, så er du kommet til det rette sted. Her finder du alt fra gør-det-selv ting til færdige dekorationer. Både til hverdagspynt og påskemiddagen med familien. Balloner, engangstallerkener og bestik kan fås her, ligesom servietter, servering af retter og masser af andre påskefulde dekorerede ting og sager som hører til foråret. Vi hos Partyking går i hvert fald rundt og bliver nogle ”Påskekonger” så snart påsken melder sin ankomst, og det er ikke kun fordi at vi elsker påsken, men også fordi vi har alt hvad man kan bruge for en lykkelig påsketid.

Vi mennesker er så forskellige, når det kommer til påske og hvordan man fejrer og ikke fejrer denne tid. Derfor har vi valgt de allerbedste påsketing man kan forestille dig, så du, jeg og Jens 54 fra Skagen kan finde noget rigtig godt. Leder du efter stilfulde balloner i en gul farve måske? Nå, jamen dem har vi masser af! Leder du efter noget at joke med til påske, hvis du eksempelvis skal til en påskefrokost? Her finder du de fleste kyllingekostumer som passer både til store og små. Fjer i alle farver, popcornbægere i påskefarver, hoppende kyllinger, cellofan kræmmerhuse som ligner gulerødder og meget mere! Så hvad kan man sige… vi må da nok være kongerne af påsken?

Har du brug for omgang udendørsdekorationer til påske 2020? Hvad siger du til vores utroligt nuttede sten med to stykker påskekyllinger på? Er påskeægget du altid har foræret dit barn gået i stykker, og har du derfor brug for et nyt? Hos Party(påske)king kan du altid få påskeæg i alle mulige størrelser, og der mener vi virkelig ALLE STØRRELSER. Vi har endda kunstige æg du kan male på, så du slipper for at puste æg og tømme indholdet.

Bare husk på at påsken er til for børnene, så der kan ikke være for mange farver. Der må gerne være masser af påskefjer på hoveddøren og påskeris der hænger fint i køkkenet. De små såvel som store vil elske hvor meget der er gjort ud af det, og det er jo faktisk for deres skyld, vel? Man får virkelig den skønneste følelse, når man er færdig med at pynte op, og nu bare er klar til sommerens ankomst. Som vi nævnte tidligere, så spiser man jo ret meget slik til påske, eller hvad? Skidt pyt, påsken varer ikke 365 dage om året, så fyld dig endelig med så meget som du kan!

Er du ikke helt med på ovenstående? Uanset hvordan man vælger at fejre påske, om det er med dig selv, vennerne eller familien, så finder du alt hvad du har behov for til påsken 2020 – Slik, service og tilbehør til borddækningen og selvfølgelig en masse pynt til både indendørs og udendørs brug, og naturligvis meget mere til. Alt fra kunstige æg at male på, heksekostumer, kyllingedragter, påskekort og spande til æggejagten kan fås lige her hos Partyking! (Påskekongen!)

Velkommen til at fejre den danske påske 2020 med os hos Partyking!

Underkategorier

Filter

Viser 590 produkter
castle