vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Påske

Påsken er en af de største højtider. Til påske er vi glade, fordi foråret kommer med sol og varme, men også fordi både børn og voksne kan nyde deres tiltrængte påskeferie. Hvad skal du lave i påskeferien 2024? Lyset kommer tilbage, og historisk set var det til påske, at fasten var ovre, hvorefter vi igen måtte nyde de store måltider. Påsken fejres i hele landet og ser stort set ens ud overalt. P[skefjer, påskeæg, påskekyllinger, påskeheske og slik, slik og slik i lange baner. Ja, faktisk er det i påsken, vi spiser mest slik – og ikke kun det: Æg sælger som varmt brød i påsken. Man kan synes, at det burde være beviseligt, at de fleste fitnesskort blev købt efter påske (måske lige bortset fra 1. januar), da vi mennesker skovler i os med søde sager i hele påsken.

Hvornår er det påske?


Påsken falder på den første søndag efter den første fuldmåne efter forårsjævndøgn. Det betyder, at påskedag varierer fra år til år og kan falde så tidligt som den 22. marts og så sent som den 25. april. Påsken 2024 faldt f.eks. den 31. marts.

Påskepynt og -dekorationer


Hvis det er påskepynt og fine påskedekorationer, du er ude efter, i form af farvede fjer, hyggelige påskehobbyting, malebilleder, påskeæg, kyllinger, ting til påskefrokosten eller noget andet sjovt, så er du kommet til det rette sted. Vi har alt fra gør-det-selv-påsketing til færdige dekorationer. Både hverdagspynt og pynt til selve påskefrokosten med familien. Balloner, paptallerkener og bestik ligesom servietter, serveringsfade og masser af andre påskeagtige ting hører foråret til. Man kan næsten sige, at Partyking bliver til "Påskeking", når påsken kommer, ikke bare fordi vi elsker påsken, men også fordi vi stort set har alt, hvad du kan forestille dig at få brug for til en vellykket påskefejring.

Vi har alt fra slik til kyllingekostumer!


Vi mennesker er så forskellige, når det kommer til påske, og hvordan man skal fejre eller ikke fejre den. En del vælger at blive hjemme i påskeferien 2024, nogle vælger at udnytte alle tilgængelige påskeaktiviteter, andre foretrækker at tage i sommerhus for at hygge, mens andre måske bare nyder at sidde derhjemme og male påskeæg. Netop derfor har vi udvalgt de bedste påsketing, så både du, jeg og Birthe 54 kan finde noget rigtig fint. Er du på jagt efter flotte balloner i en gul farve måske? Tja, dem har vi masser af! Er du ude på at joke lidt med folk her til påske eller måske holde en mindre påskefrokost? Her finder du flere kyllingekostumer, der passer både store og små. Fjer i alle farver, popcornbægre i påskefarver, påskeslik til at fylde æggene med, hoppende kyllinger og cellofankræmmerhuse, der forestiller gulerødder. Ja, hvad skal vi sige... vi er vist stadig kongerne af påsken?

Hos os finder du alt til påskefesten 2024


Har du brug for udendørsdekorationer til påsken 2024? Hvad med vores supernuttede dekorationssten med to påskekyllinger på? Er påskeægget, som du altid har givet ungerne, gået i stykker, og har du brug for nogle nye? Hos Party(påske)king finder du påskeæg i alle mulige størrelser, og der mener vi virkelig ALLE STØRRELSER. Vi har endda kunstige æg, som du kan male på, så du ikke behøver at lave huller i æggene og tømme deres indhold. Husk bare, at påsken er til for børnene, og de kan lide farver, overdrevet mange påskefjer på yderdøren og påskeris, der hænger og dingler i køkkenet? Så det er klart, at du skal handle ind til dette, for deres skyld! Man får virkelig den skønneste forårsfølelse, når alt er færdigpyntet og føles klart til sommeren. Som vi nævnte tidligere, så spiser man jo meget slik i påsken, ikke sandt? Stram ballerne, påsken varer ikke hele året, så prop så meget du kan i dig som muligt! Er du ikke rigtig enig i ovenstående? Uanset hvilken slags påske du har tænkt dig at fejre, om du skal være alene, tilbringe tid med vennerne eller familien, så finder du alt, hvad du har brug for til påsken 2024 her – slik, borddækningstilbehør, dekorationer og pynt til indendørs- og udendørs brug og så meget mere. Vi har endda kunstige æg at male på, heksekostumer, kyllingekostumer, påskekort og spande til æggejagten, som du kan finde lige her på Partyking! Gør et mindre fund til den danske påske 2024 hos os på Partyking!
Læs mere

Inspiration

Populære Kategorier

Alle Kategorier