Påskepynt & Dekorationer

Vidste du at påskepynten begyndte omkring 1600-tallet? For cirka 400 år siden brugte man dog ikke påskeriset fordi det var hyggeligt og fint, men faktisk til at piske folk. ”Ritualet” som man kaldte det blev udført på askeonsdag og i visse tilfælde også på langfredag, og skulle symbolisere Jesus lidelse. Som tiderne fløj og først til 1900-tallet, der fik påskepynten sit gennembrud i hele Danmark, som ligner mere det vi har i dag. Man begyndte allerede i 1800-tallet at bruge påskeris og fjer for pyntens skyld, men det var først i 1900-tallet at det for alvor slog til i Danmark. Ja, det er da lidt mærkværdigt at påskepynten faktisk startede med at have lidelsesmæssige funktioner, til at slutte af med at være hjemmedekorationer?

Vi betragter dog ikke påskepynten som mennesker gjorde i 1600-tallet, men ser det mere som et vigtigt budskab. Det er derfor at vi har valgt at anskaffe os et så tilpas stort udbud, så både du, jeg og Lotte 60 skal kunne finde lige præcis hvad der søges efter. Her findes alt til både indendørs og udendørs, alt til døren og alt som kan hænge og se fint ud. Du kan selv se! Vi tør godt at garantere dig at du finder lige præcis det du søger!

Hos Partyking finder du alt du kan forestille dig til påsken. Her er ikke kun smukke dekorationer som fjer i alle tænkelige farver, her er også kyllinger, serpentiner, vinduesdekorationer, risæg og papirfjer i den påskelige ånd. Påskeblomster, uden- og indendørsdekorationer, skønne farver og stempler kan du også finde hos os! Man kan næsten påstå at Partyking går all in og bliver til ”Påskekongen” ved denne årstid, lidt som en påskeguru… er du enig?

Det spiller faktisk ikke nogen rolle om du bare er ude efter lidt dæmpede påskedekorationer eller om du er mere til pompøse dekorationer – du finder lige det du søger her hos os! Ønsker du at alt skal være med ”pang” og bare skrige påske, den slags som man fejrer i USA? Så finder du farvestærke dekorationer såsom guirlander og dørdekorationer, men også smukke fjer, oppustelige påskeballoner i form af både det ene og det andet samt ordensbånd og skulpturer i form af hekse. Er du den person som kan lide det lidt mere ”clean” og stilrent? Her kan du også få enkle og diskrete dekorationer som vil passe dig perfekt. Hvad synes du om enkle og gule påskekyllinger som står og gør sig fine i vinduet? Ensfarvede og flettede æggekurve måske? Eller måske en fjerkrans i passende farver kan gøre sig rigtig fin på din hoveddør? Hvad vi faktisk prøver på at sige er, at uanset hvordan du er som person som kan du finde lige præcis det du søger hos os!

Hvad ville hele idéen være med at fejre påske uden alt den smukke påskepynt? At dekorere en rum skaber en virkelig hyggelig stemning og atmosfære, og derfor har vi selvfølgelig en masse lækkert påskepynt i vores sortiment. Vælg imellem påskedekorationer såsom farvede guirlander, balloner og lækre swirls. Til påskeriset har vi selvfølgelig også risæg, påskeblomster og påskefjer i forskellige herlige farver og endda en masse påske-hobbyartikler, hvilket er meget værdsat blandt børn som kan lave sin egen påskepynt.

Velkommen til at gøre et fund blandt alt vores påskepynt hos Partyking, uanset om du er teenager, ”ungvoksen” eller ældre – hurtigt, smart og præsværdigt!
Læs mere