vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Påskepynt & Påskedekorationer

Vidste du, at påskepynten kan dateres helt tilbage til 1600-tallet? For cirka 400 år siden brugte man dog ikke påskeriset, fordi det var flot og "hyggeligt", man brugte det i stedet til at piske hinanden! "Ritualet", som det blev kaldt, blev udført på askeonsdag – i nogle tilfælde også langfredag – og skulle symbolisere Jesu lidelse. Der skulle gå helt frem til starten af 1900-tallet, inden påskepynten blev et rigtigt hit i hele Danmark og begyndte at se ud, som det gør i dag. Man var allerede i 1800-tallet begyndt at bruge blandt andet påskeris og fjer for pyntens skyld, men det var først i 1900-tallet, at det for alvor begyndte at blive solgt. Det er jo lidt mærkeligt, at påskepynten i starten blev brugt til at skade hinanden, for så at ende som en del af boligindretningen? Vi betragter dog ikke påskepynten, som man gjorde i 1600-tallet, men ser den som et vigtigt og smukt budskab. Netop derfor har vi valgt at skaffe så stort et udvalg af påsketing, så både du, jeg og Britta på 60 kan finde lige det, vi leder efter. Partyking har alt til både inde og ude i huset, til døren og til at op hænge i loftet eller vinduer for at se smukt ud. Hvorfor ikke tage et kig selv? Vi tør godt garantere dig, at du finder lige det, du leder efter!

Sjovt påskepynt til både udendørs og indendørs brug


Hos Partyking finder du alt, du kan tænke dig til påske. Vores sortiment omfatter ikke kun smukke dekorationer som fjer i alle mulige farver, men også kyllinger, serpentiner, vinduesdekorationer, risæg og papirfjer i påskelig stil. Du kan også finde påskeblomster, udendørspynt og indendørs pynt til påske, skåle, farver og stempler hos os! Man kan næsten sige, at Partyking bliver til "Påskeking" i den skønne påsketid, lidt ligesom en slags påskeguru... er du ikke enig?

Gå all in med dekorationer og pynt til påskefesten!


Det er faktisk underordnet, om du leder efter diskret, halvkedelig påskepynt eller er på jagt efter et hav af over-the-top pynt – du finder det, du leder efter hos os! Skal det være lidt overdrevet og bare ose af påske, sådan som man påske fejrer i USA? Her finder du farverige dekorationer som guirlander og dørdekorationer, men også smukke fjer, oppustelige påskeballoner i forskellige former, bannere og skulpturer i form af hekse. Eller er du typen, der kan lide det lidt mere "clean" og stilfuldt? Vi tilbyder selvfølgelig også enkel og diskret pynt og dekorationer, som vil passe perfekt til dig. Hvad siger du for eksempel til simple, gule påskekyllinger, der kan stå og gøre sig pæne i vinduet? Ensfarvede og flettede æggekurve måske? Eller er du til en flok fjerkranse i passende farver på din hoveddør? Det, vi forsøger at sige, er, at uanset hvad du foretrækker, så finder du lige præcis det, du leder efter hos os!

Velkommen til at udforske vores sortiment af påskepynt online!


Er det overhovedet muligt at fejre påske uden påskepynt? At pynte op til et arrangement skaber en rigtig hyggelig stemning, og vi har selvfølgelig masser af påskepynt og fine dekorationer i vores sortiment. Vælg mellem påskepynt såsom farverige guirlander, balloner eller lækre swirls. Til påskeriset har vi selvfølgelig også påskeægspynt, påskeblomster og påskefjer i forskellige farver, og hvis du er til kreative påskeaktiviteter, så kast dig ud i et hobbyprojekt fra vores sortiment sammen med børnene. Hos os finder du påskepynt og påsketing til børn i alle aldre! Velkommen til at finde din påskepynt hos Partykungen, uanset om du er teenager, "ung voksen" eller gammel – det er desuden hurtigt, nemt og prisvenligt at handle hos os!
Læs mere