vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
popping-garbage-godis-74748-1

Popping Garbage Slik

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

14,90 kr

Denne knaldskøre skraldemand kommer trækkende med det, der ligner ulækkert skrald, men som faktisk er rigtig lækkert slik! Løsn slikkepinden (der ligner en kost mistænkeligt meget) og dyp den i det knasende pulver, der gemmer sig i skraldespanden. Altså både sjovt og lækkert med andre ord! Perfekt til lørdagsslikket eller som en overraskelse i fiskedammens slikpose til børnefødselsdagen. 

Her får du en slikkepind med frugtsmag og et pulver til at dyppe slikkepinden i. Slikket sælges enkeltvis og vejer 40 gram.

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, aromaer, farvestoffer (E120, E133), konsistensmiddel E407. Sukker, glukosesirup, surhedsregulerende middel (citronsyre, æblesyre), konserveringsmiddel E290, aromaer, farvestoffer (E100, E120, E133). Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed fra købsdato, med mindre andet er angivet. 
Art.nr 74748-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags