vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Pridemakeup

Pridebevægelsen opfordrer alle til at være lidt ekstra stolte af deres seksuelle identitet, og én gang om året får Pridebevægelsen stor opmærksomhed i form af Pridefestivaler og Prideparader. Det er normalt fantastiske karnevalslignende optog, der er spækket med farve, latter og glæde. Pride fejres over hele verden, og det mest berømte symbol på bevægelsen er det stribede regnbueflag. Flagets forskellige farver – gul, orange, rød, lilla, blå og grøn – viser bevægelsens mangfoldighed og repræsenterer alle individer.

Farverig makeup til Prideparaden


Her skal vi dog ikke koncentrere os om Prideflaget, men om makeup til Pride. Makeup er lidt af et must, hvis du vil deltage i et Prideoptog og er iført farverigt tøj. Den skal gerne være ekstra farverig. Her i Partykings webshop kan du købe øjenskygger, læbestifter og mascaraer i mange forskellige farver. Hvad med lange og tætte falske øjenvipper i alle regnbuens farver eller eksempelvis en gul mascara? Der findes endda mascara, der lyser under UV-lys. Så sejt og anderledes! Hvis du virkelig ønsker at skille dig ud til festen, har vi falske øjenvipper med små LED-lys. De er nemme at fastgøre til øjenlågene og indrammer øjet på en cool måde. Hvis du er vild med den seje neoneffekt, kan du også gå efter ansigts- og kropsfarver, der lyser, når det er mørkt.

Glamourøs kropsglitter og kreative ansigtskridt


For at tilføje lidt ekstra glamour og luksus kan vi anbefale kropsglitter. Glitteret fås i adskillige farver, og det er et lige så godt valg til et Prideoptog som til en nytårsfest eller en udklædningsfest. Tag din smarte festbluse på, og smink dig med farve og glitter, så du bliver 100% klar til enhver festlig lejlighed. Hvis du vil male eller skrive på huden, er ansigtskridt en rigtig god mulighed. Du kan eksempelvis tegne et lille hjerte ved tindingen eller en sommerfugl på kinden. Disse kridtfarver er nemme at påføre på huden, men hvis du har svært ved at male dig selv, skal du bare spørge en god ven. Der findes også glitterpenne i forskellige farver, der har en holografisk effekt. Hvis du ønsker farve i håret, kan du prøve vores hårkridt. Disse fås også i forskellige farver, så vælg den foretrukne farve eller farven, der bedst matcher dagens outfit. Du bestemmer selv, om du vil farve et par lokker, eller om du vil farve alt håret. Til en skøn weekend med Pride kan du også matche dit tøj og makeup med seje falske negle i alle regnbuens farver.

Velkommen til at opdage vores Pridemakeup


Tag gerne et kig på vores store udvalg af makeup til Pridefejringen her hos Partyking. Vi er sikre på, at du vil finde mange nye favoritter! Kombinér forskellige farver, og glem ikke at tilføje lidt glitter – farver gør os glade, så giv den hele armen!
Læs mere