Vis større billede

Schäfermaske

(3 bedømmelse)
first_saleprice.value: 6320
first_price.value: 15120
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79 kr 189 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Har du en hemmelig drøm om at springe nøgen rundt offentlige steder og snuse mennesker af modsatte køn i skridtet uden at blive politianmeldt, ja så er det her kostume nok en mindre åbenbaring for dig!

Super flot schäfermaske med åben mund, tunge og ører, som står oprejst. Masken er lavet i latexmateriale og har hul til dine øjne samt et åndehul. Den dækker hele hovedet og ser meget autentisk ud. Absolut perfekt til dyrefesten eller for at pifte stemningen lidt op til det kedelige møde på arbejdet.

One size (voksenstørrelse).

Tags

BEDØMMELSER (3)

Bedømmelse

 • Skrevet af Anette for 6 måneder siden
  Mycket bra!
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Åsa for 3 år siden
  Mycket snygg mask men kunde inte se något i den. Fanns inga "ögon" direkt att kolla ut ur. För smått för att kunna kolla ut genom nosen om det är tanken att Dette där man ska titta ut. Det blev att jag fick ha på mig masken i 1 min och se ta av mig den helt. Och vädligt mycket gummidoft på masken trots vädring, jag luktade gummi om fingrar, hud och hår. Men masken i sig mycket rolig och "verklighetstrogen".
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen24196 eller du kan uploade dem manuelt.
castle