Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Snehvide Kostume Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Forvandl dig selv til selveste Snehvide for en nat og svæv rundt i denne bedårende kjole. Du kommer med garanti ikke til at kunne undgå folks blikke, prins eller ej.

Kostumet bygger på en flot kjole i Snehvidestil. Farverne er blå, gul, rød og guld. Vær opmærksom på, at modellen har en underkjole, som gør kjolen A-formet.

  • Fås i størrelserne: Small, Medium, Large og X-Large.
  • Består af: Kjole og sløjfe.
  • Materiale: Polyester.

Handsker medfølger ikke.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for at producere kostumer og tilbehør i en fantastisk kvalitet. Det kan godt være, at tingene koster lidt mere, men de er i en absolut særklasse! De kan ikke sammenlignes med andre kostumer. Takket være stoffets kvalitet kan du bruge kostumet igen og igen.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen39813 eller du kan uploade dem manuelt.
castle