studentpojke-med-flagga-bordsdekoration-stor-83341-1
student-dreng-bordekoration-83341-2

Student Dreng Bordekoration

 79 kr  39 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Student dreng med flag er en festlig borddekoration, som matcher det røde såvel som det blå studentertema. Figuren er fremstillet af polyresin med en aftagelig studenterhue i rød/hvid eller blå/hvid. Den bringer smil og godt humør frem både hos studenten, der skal fejres, og hos gæsterne. Uanset om det er en STX, HHX, HF eller HTX-student, så passer den unge mand med flaget perfekt som borddekoration.

Stil den festlige figur på bordet som en påskønnelse af, at den unge mandlige student har knoklet for at få sin eksamen. Nu fortjener han at blive fejret!

En sjov detalje ved denne borddekoration er, at huen kan tages af og sættes på. Dermed kan den flotte figur også bruges efterfølgende i andre festlige anledninger. Det kan fx være til fødselsdage, at den kan sættes på bordet. På den måde kan figuren blive en fast del af den festlige borddekoration, hver gang der er noget at fejre i familien. 

Figuren kan også foræres som gave til den mandlige student. Det er en mindeværdig gave, som kan gemmes og tages frem ved mange anledninger fremover. Glæd en ung mandlig student og bestil figuren allerede i dag.  

Student dreng med flag fås i to størrelser, 31 eller 14 cm 

  • Materiale: Polyresin
  • Mål: 31 cm eller 14 cm
  • Aftagelig hue som fås i rød og blå