Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Suitmeister Hvidt Jakkesæt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Et velsyet og elegant jakkesæt med jakke bukser og slips. Dette er et jakkesæt til brug, når du vil ses og bemærkes. Jakkesættet er helt hvidt, og når du kombinerer det med en hvid skjorte og et par hvide sko, får du en cool helhed. Jakkesættet kan du anvende til en herlig sommerfest, en udklædningsfest, eller hvorfor ikke til nytårsfest, en fødselsdagsfest eller en fin middag?

Suitmeister Hvidt Jakkesæt er et velsyet jakkesæt af høj kvalitet med god pasform, som kommer i hele syv herrestørrelser. Jakkesættet er hvidt. Til sættet hører jakke, bukser og slips. Skjorte og sko medfølger ikke. Sættet er fremstillet i polyester.

Findes i størrelse 42, 46, 48, 50, 54, 58 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen47463 eller du kan uploade dem manuelt.
castle