Vis større billede

Sukkerovertrukkede Hindbær/Lakridsslikkepinde i Æske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:
Vis indholdsfortegnelse

Produktbeskrivelse

Lakrids eller hindbær, lakrids eller hindbær... Nogle gange er det svært at vælge kun én smag på slikkepinden, så derfor kan du nu få BEGGE smage takket være disse eminente hindbærlakridsslikkepinde fra Sockerbageriet. Her i en stor pakke med 40 slikkepinde. Mums!

Nostalgislikkepindene kommer fra Sockerbageriet og har smag af hindbærlakrids, med sødt sukker. Slikkepindene kommer på små træpinde og leveres i en æske med 40 hindbærlakridsslikkepinde.

Sælges i 40-pak (en æske).

Ingredienser: Sukker, salmiak, stabilisator E336, aromaer og farvestof E120, E153.
Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst en holdbarhed på 4 uger ved køb, hvis ikke andet er angivet.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen71131 eller du kan uploade dem manuelt.
castle