Til toppen
Vis større billede

Superman iPhone 6 Cover

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 5520
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
69 kr 149 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Du drysser rundt i byen, snakker i telefon og nyder livet. Alle dine tanker er fuldt fokuserede på samtalen, og du lukker alt andet ude. Som eksempelvis fortovskanten, som du snubler over om tre, to, et ... CRASH! Samtalen er ovre, mobilen ligger på asfalten foran dig, og alt, du nu kan fokusere på, er glasskærmen, som mere ligner Mojave-ørknens sprukne sand.
Forebyg dette scenarie ved at give din telefon en ekstra beskyttelse, som tager det første og største knald, når uheldet er ude. Men på den anden side, du er måske lige så hurtig og nærværende som Superman og når at redde mobilen, lige inden den rammer jorden.

Superman iPhone 6 Cover er fremstillet af plastic og er solidt nok til at klare hårde slag. Det er mørkeblåt og bærer det velkendte superheltelogo med Superman, så enhver kan se det.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Birgitta Ann-Kristin for 3 år siden
    Mitt barnbarn är mycket glad för det
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen27744 eller du kan uploade dem manuelt.
castle