taco-hat-cake-gift-pizza-spel-90833-1

Taco Hat Cake Gift Pizza! Spil

139 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Leder du efter et sjovt og hurtigt spil? Hvorfor ikke prøve dette underholdende tacospil! Nogle gange føler man ikke for langtrukne, indviklede spil, og er det helt perfekt at trække et 10-minutters spil frem, som fungerer for hele familien!

Her får du et kortspil, hvor spillerne skiftes til at sige ordene Taco, Hat, Cake, Gift og Pizza. I rækkefølge vender man et kort og siger hver sit ord, først Taco, så Hat og så videre. Når der er et match med det ord, man siger, og kortet, man vender, gælder det om at være hurtigt! For den spiller, som er den sidste til at lægge sin hånd på kortbunken, skal nemlig tage alle kortene op i sin egen bunke.
Vinderen er den, som først kommer af med alle sine kort og lægger sin hånd først på bunken omgangen efter. Der er desuden 3 x specialkort, man skal holde øje med i løbet af spillet. 

  • Sprog: Engelsk
  • Alder: 8+
  • Antal spillere: 2-8 spillere
  • Spilletid: Ca. 10 minutter
  • 64 kort