Vis større billede

Tilbehør

Kundebilleder

Talballon Sølv Gigantisk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 40
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Når en vigtig fødselsdagsfest begynder at nærme sig, vil disse talballoner blive en succes! Vi har jo alle været fan af vores andre talballoner, som fås i forskellige farver og designs, ikke? Men desværre var vi ikke helt tilfredse der, og netop derfor har vi nu skaffet os en hel masse ENDNU større talballoner, som får de mindre balloner til at virkede fjollede! Med en eller flere af disse talballoner, vil du gøre den næste fødselsdagsfest eller arbejdsfest legendarisk! 

Talballon Sølv Gigantisk leveres stykvis og man kan vælge blandt tallene 0-9. Hver ballon måler hele 164 cm og er lavet af et foliemateriale. Ballonen giver en meget luksuriøs stemning til festen, takket være dens dejlige metallic-overflade. Uanset hvilket tal du vælger, er der omkring fire klapper med hul, så du nemt kan hænge dem op på væggen eller trække en snor gennem dem.

Talballonerne kan både fyldes med helium og luft, men vi anbefaler at fylde ballonen med dem begge, dvs. halvdelen helium og halvdelen luft. Svævetiden er op til en uge og de vil blive en succes, uanset om de skal bruges til en fest eller anden begivenhed!

Modellens længde: 1.70 cm.

 • Materiale: Folie (myler)
 • Mål: 164 cm
 • Sælges stykvis (1-pakke)
 • Fyld: Helium/luft
 • Selvlukkende ventil
 • Omkring fire dele med huller for ophængning i snor, på søm mm. per ballon.
 • Fås i tallene: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9
 • Fyldning anbefaling: Halvdelen helium (svarende til 5 latexballoner a 30 cm) og halvdelen er luft. Husk at fylde den øverste del med helium så tallene sidder rigtigt.

Tags

BEDØMMELSER (11)

Bedømmelse

 • Skrevet af Inge for 2 uger siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Line for 1 år siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Josefin for 2 år siden
  Står i beskrivningen att dessa ska vara 164cm, detta stämmer inte alls! De var närmare 110 vilket var en stor besvikelse. Känns oerhört tråkigt att betala så mycket för något som inte uppfyller det ni beskriver.
  7 af 10 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen52901 eller du kan uploade dem manuelt.
castle