the-generals-hot-sauce-78121-1
the-generals-hot-sauce-78121-2
the-generals-hot-sauce-78121-3
the-generals-hot-sauce-78121-4
the-generals-hot-sauce-78121-5
the-generals-hot-sauce-78121-6
the-generals-hot-sauce-78121-7
the-generals-hot-sauce-78121-9

The General's Hot Sauce

fra 

179,90 kr

Vælg variant

Bemærk venligst, at den trækasse, der kan købes, er tom. Du køber tre valgfri saucer til at fylde den med.

Granatflasken er skam ikke gimmick! The General's Hot Sauce er en amerikansk fremstillet gourmetsauce fra et veteranejet firma, der blev grundlagt for at hjælpe andre veteran- og militærfamilier.

Medbring den som en gave til grillfesten, eller brug den til din egen madlavning. Den har en lige så lækker smag som den er flot på hylden i køkkenet eller ved grillen på terrassen. Dette produkt er ikke kun en sjov gave, men også et rigtig godt tilbehør til mange slags madretter.

  • Volumen: 180 ml (6 fl. Oz.)
  • 100% made in the USA
  • 86% ren chili i hver flaske
  • 0% tilsat sukker
  • 6 forskellige varianter
  • Solid glasflaske
  • En passende trækasse (tom) kan købes

Dead Red (3/5 I styrke)
The Generals Signaturprodukt. Lavet på amerikanske cayennepeber, der er håndplukket og perfekte i modenhed. Efter plukningen saltes og opbevares de, indtil cayennen er perfekt. En frisk cayennesmag, og flasken indeholder næsten 90% ren cayennepeber, vineddike, salt og hvidløg. INGREDIENSER: Cayennepeber, destilleret hvidvineddike, salt, hvidløg

Danger Close (3,5/5 i styrke)
Danger Close er en magisk blanding af rød cayennepeber og orange habanero-peber. Vi synes, det er den PERFEKTE sauce til at lave Buffalo Wings! Den har en stærk cayennesmag, men giver også et skønt kick af habanero-varme. Den er mere hed og kraftig i smagen end bestselleren Dead Red, men den vil ikke smelte din hjerne som en stor dosis Shock & Awe.
INGREDIENSER: Cayenne & Habanero peppar, destilleret hvidvinseddike, salt, hvidløg

Shock & Awe (4/5 i styrke)
Ikke for sarte sjæle - denne sauce er lavet efter anmodning fra vores kunder, som kan det der med "stærk". Fremstillet af næsten 90% amerikansk orange Habanero, som vil få dig til at føle en ægte hed og stærk varme, men også lidt sødme i kanterne. Perfekt til Wings, når man ønsker virkelig stærke vinger, der svider lidt.
INGREDIENSER: Habanero, destilleret hvidvinseddike, salt, hvidløg

Grunt Green (2,5/5 i styrke)
Vi opdagede tilfældigt, at grønne cayennepeber, der plukkes lige før de bliver røde, giver en unik og vidunderlig smag. Den bevarer stadig en friskhed som "Dead Red" og koncentrationen af cayennesmagen, men er lidt mildere.
INGREDIENSER: Cayennepeber, destilleret hvidvinseddike, salt, hvidløg

Hooah Jalapeno (2/5 i styrke)
Hooah Jalapeno er forsigtigt blandet med perfekt modne Jalapeños dyrket i USA. Den har en mild til mediumstærk profil, der passer til de fleste madretter. Vi elsker den til tacos, burritos eller endda røræg. Hvis du leder efter et krydderi, der giver "et hint" mere af styrke, er dette perfekt.
INGREDIENSER: Cayennepeber, destilleret hvidvinseddike, salt, hvidløg

Maple Mayhem (3/5 i styrke)
Helt naturlig Habanero-tilsat ahornsirup. En perfekt balance mellem sødme og det stærke, og den er lavet af råvarer af højeste kvalitet med ahornsirup fra Vermont ahorntræer og amerikanske Habanero-frugter. Perfekt til at bruge på laks, kylling, vafler, grillede asparges eller ribben.
INGREDIENSER: Ahornsirup, soltørret Habanero-peber, salt

Bemærk! Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, med mindre andet er angivet.
Art.nr 78121

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

6

Spørgsmål & svar

0

Tags