tropic-dream-mango-77580-2

Tropic Dream Mango

25 kr

1 liter

 − art.nr 77580-1
Tropic Dream er en række eksotiske frugtdrikke og alkoholfrie drinks. Denne eksotiske mangodrik blandet med solmodne appelsiner er lige så lækker til at slukke tørsten som den er til morgenmaden eller som base i eksotiske drinks.

Hæld den godt afkølede Tropic Dream Mango op i et glas, luk øjnene, og drøm dig væk til et eksotisk, fjernt frugtmarked. Mærk den aromatiske mangoduft, hvor krydret sødme blandes med noget lidt surt. Se for dit indre blik en flot pyramide af solvarme frugter, der skifter fra rød til gul og grøn. Tag en slurk af din mangodrik, og nyd en smag af den eksotiske verden.

Tip: Pynt med en appelsinskive.

Tropic Dream er en serie eksotiske frugtdrikke og alkoholfrie drinks, som produceres i Sverige. Frugtdrikkene indeholder altid en blanding af mindst to eksotiske frugter for at give en spændende smagsoplevelse. De alkoholfrie drikke kan nydes som de er, eller hvis det ønskes, kan de blandes med alkohol. Smagene er klassiske cocktails - populære, frugtagtige drinks, som er velegnede til alle festlige lejligheder, eller til at forgylde en helt almindelig hverdagsaften.

Ingredienser: Vand, appelsinjuice* 27%, sukker, mangopuré 3%, surhedsregulerende middel: citronsyre, farvestof: betacaroten, naturlige aromaer. *Juice fremstillet af frugtjuicekoncentrat.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags