Vis større billede

Tilbehør

Tyrolerbukser Deluxe Dame Beige

first_saleprice.value: 21520
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
269 kr 549 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Der er faktisk ingen lov der siger, at damer skal bære nederdel eller kjole til Oktoberfest. Iført disse utroligt smarte tyrolerbukser bliver outfittet mindst lige så festligt! Bukserne er lavet af kunstlæder af høj kvalitet med vellavede detaljer.

Tyrolerbukser Deluxe Dame Beige et par luksuriøse tyrolerbukser lavet af beige kunstruskind med dejligt stof indeni. Bukserne er ¾-lange med bånd forneden. Foran løber et hvidt bånd i en fin form sammen med et lyst beige zigzag-formet bånd og 2 stk brune knapper. På siderne foran sidder 2 stk diskrete lommer med lysbeige zigzag-bånd langs kanterne. Seledelen justeres med 2 stk guldfarvede metalspænder. Langs kanterne af midtersektionen er hvide bånd og lysbeige zigzag-bånd.

Fås i størrelserne Small, Medium og Large.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen33469 eller du kan uploade dem manuelt.
castle