Til toppen
Startside > Sjovt grej > Hjem & Husholdning > Til køkkenet > Utah Forklæde Bøffellæder Rust
Vis større billede

Utah Forklæde Bøffellæder Rust

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 87920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
1099 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Et luksuriøst forklæde i bøffellæder – perfekt som dekoration på væggen, eller når familien forventer sig et godt måltid.

Dette forklæde er helt og holdent fremstillet i hånden i ægte bøffellæder af producenten Xapron, som holder til i Holland. Xapron blev grundlagt tilbage i 2015 af en herre ved navn Fredani i hollandske Waalwijk. Fredani var i løbet af sin tidligere karriere blevet lidt af en ekspert i arbejdstøj, men ville følge sit hjerte, idet han havde en drøm om at skabe noget nyt. Xapron viste sig at blive resultatet, og i dag producerer virksomheden forklæder i såvel bøffel- som kolæder.

Du får her et forklæde af højeste kvalitet, som er velegnet til såvel madlavning, som når du agerer bartender. Forklædet er i ægte bøffellæder med stærke justerbare stropper og spænde. Forklædet er forsynet med en praktisk løkke til et viskestykke og vil tage sig godt ud, når det hænger på væggen. Forklædet leveres i en rustagtig farve med robuste læderdetaljer og fås i tre forskellige størrelser, som du frit kan vælge imellem (størrelsen svarer til forklædets længde). Fordelen med et forklæde i bøffellæder er, at det tåler en lidt hårdere behandling, d.v.s. spild og slid.

  • Materiale: 100% Bøffellæder.
  • Farve: Rust (brunlig).
  • Størrelse: 74 cm, 82 cm & 89 cm.
  • Bredde størrelse 74: 60 cm.
  • Bredde størrelse 82: 70 cm.
  • Bredde størrelse 89: 70 cm.
  • Luksuriøs gaveide/julegave.
  • BEMÆRK, at størrelsen svarer til forklædets længde.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen50767 eller du kan uploade dem manuelt.
castle