v-for-vendetta-maskeraddrakt-1

V for Vendetta Kostume

799 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Karl
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mycket nöjd med dräkten i helhet! Masken blev lite böjd under frakten, men det syntes inte när man tog på sig peruken och hatten.
  2 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Patrik
  for 9 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktigt fin dräkt,
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Christian
  for 1 decade siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Masken var lite plastig, utan peruken hade den skavt. Byxorna ser bra ut om man har skor på sig, annars ser nederdelen ganska löjlig ut.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Produktbeskrivelse

Remember, remenber the 5th of November! Gem dig bag masken, som tilhørte Guy Fawkes. V For Vendetta-kostumet inkluderer en langærmet sort top med kort skumkrave og justerbart slips rundt om halsen. Kostumet inkluderer også et par matchende sorte bukser i imiteret læder med elastik og støvleovertræk. Den sorte kappe har en snor, så den kan fastgøres rundt om halsen og kan justeres, så den passer til dine personlige præferencer. Der medfølger også et bælte med metalspænde og seks pladser til dolke. Der medfølger også en ansigtsmaske i PVC-materiale med håndmalede detaljer, skumgummipolstring ved næsen og et elastisk bælte samt matchende hat med sort bånd og seks kraftige dolke i hård plastic. Køb en paryk og nogle handsker til kostumet for et komplet look! • Fås i størrelserne: Standard og X-Large. • Top, bukser med skoovertræk, kappe, maske, bælte, hat og dolke • Materiale: 100% Polyester. Dette er et officielt licenseret V for Vendetta™-produkt.