Meny

Watch Ya Mouth - Selskabsspil

189 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Forbered dig på latter, savl og en ret så uflatterende mimik med dette uhørt underholdende spil! Din mouthguard spænder mundvigene, og det bliver en seriøs udfordring at kunne sige noget som helst, og i dette spil skal du rent faktisk kunne sige særligt svære fraser, rim og beskrivelser. Ved hjælp af udvidelsespakken kan du tilpasse spillet til både familieaftenen og forfesten eller gøre spillet endnu sværere med Throwdown Edition, som består af udfordringer, som er lige så umulige, som de er sjove. Dette er et spil, som passer til alle situationer og selskaber!

"Watch Ya Mouth" er et selskabsspil, som går ud på, at man tager en mouthgard i munden, som spænder mundvigene helt ud. Derefter skal man forsøge at sige de ting, som står på spillekortene. Det spilles i hold; en på holdet siger sætningerne, og den/de andre skal gætte, hvad der bliver sagt. Holdet, som gætter rigtigt flest gange, vinder. Der findes også 2 udvidelsespakker med familievenlige fraser samt en med vovede fraser for 18+ år (NSFW). Throwdon Edition er en alternativ version af spillet, som fokuserer på mundrelaterede udfordringer i stedet for fraser, som for eksempel sang, skuespil eller andre typiske festspil. Samtlige spil/udvidelser er på engelsk og kræver mere end 3 deltagere.

  • Der medfølger spillekort og mouthguards (Throwdown Edition indeholder også nødvendige ting til udfordringerne, såsom sugerør og bolde).
  • Sprog: Engelsk.
  • Alder: 6+ år (18+ år for NSFW Expansion 1).
  • Spillere: 3+ (4+ for Throwdown Edition).
  • Spilletid: 15-30 minutter (30-60 minutter for Throwdown Edition).
  • Spilgenre: Familiespil, festspil og selskabsspil.