amarula-chokladkaka-likor-1

Amarula Chokoladeplade Likør

69,90 kr

Udgået
At likør er godt sammen med chokolade.. ja, det er jo ingen hemmelighed! Armarula er normalt en likør med rødder i Sydafrika, hvor hovedingrediensen er frugt fra det berømte Marulatræ, deraf navnet. Er du, eller måske en ven, stor fan af likørchokolade? Ja så kommer denne plade chokolade til at blive en ny favorit til fredagshyggen! Men hold øje.. spiser du for meget, ja så er der en risiko for, at du ender i hegnet, før du ved af det! 

Amarula Chokoladeplade Likør er en chokoladekage indeholdende skøn Amarulalikør. Kagen vejer 100 gram, har et lækkert fyld i hvert stykke og passer udmærket som dessert til den hyggelige fredagsaften! Smagen er bastant, hvor chokoladen virkelig kan smages, og hver bid efterlader en sprød følelse. En perfekt gave til bedsteforældre.

Sælges stykvis med 100 gram. 

Ikke egnet til mindreårige!

Ingredienser
: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Amarula (8,5%), sødmælkspulver, skummetmælkspulver, smørfedt, emulgeringsmiddel (sojalecithin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakao: min 37 %. Kan indeholde spor af hasselnødder, mandel, peknanødder, valnødder, pistachenødder, cashewnødder, æg og gluten. Alkoholindhold 3,88%. Vær forsigtig med at spise kagen i forbindelse med bilkørsel. Ikke egnet til mindreårige. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.
Art.nr 48745-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

11

Spørgsmål & svar

0

Tags