vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Baby Shower Gaver

Til et babyshower blomstrer farverne blå og lyserød, afhængigt af kønnet, men farverne blomstrer stærkt uanset hvad! Når man bliver inviteret til et babyshower, skal man være beæret, for det er ikke alle, der bliver inviteret til sådan en begivenhed. Det er en stor ting at blive forældre, og moren skal selvfølgelig fejres behørigt midt i hormoner og forventning. Det skal selvfølgelig foregå med oppyntning og en herlig bordopdækning. Vi her på Partyking synes, at du skal overraske med en rigtig skøn gave. Hos os finder du et bredt udvalg af sjove og herlige babyshower-gaver!

Her får du for eksempel lyserøde og blå babysokker, der bliver rigtig fine på babyens fødder, når han eller hun er født. Store bamser kan også være et kæmpe hit. Forestil dig, at babyen får et tæt forhold til den bamse du giver, og den bliver en sikker havn i en helt ny verden? Hvilken sød tanke!

Et babyshower behøver ikke kun være til babyen, men det er også til moren, så hvorfor ikke overraske dobbelt op, altså en til moren og en til babyen? Det kan for eksempel være et flot ordensbånd i silke med teksten: "Mom to be" eller? Du kan også give et alderstæppe, som moren kan lægge sin baby på for at tage billeder af barnet, og se hvordan han eller hun vokser sig større for hver dag, der går. Her på Partyking finder du helt enkelt alle salgs gaver til både moren og babyen. Gave til babyen: Baby Socks eller lignende. Gave til moren: Alderstæppe, ordensbånd eller lignende. Her finder du helt enkelt den perfekte gave at give til babyshoweret!

Du er velkommen til at finde den perfekte babyshower-gave online hos os - hurtigt, nemt og enkelt!
Læs mere