Til toppen
Vis større billede

Champagne Pong

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 9520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
119 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Beer Pong" er lidt af en klassiker, når det kommer til drukspil, men når det skal være lidt finere og mere specielt til fester såsom nytår, studentergilde eller bryllupsfest, kan det måske føles lidt low-class med "Beer Pong" og dåseøl.
Tænk, hvis der fandtes "Beer Pong" i en champagneversion med champagneglas, så man får et ekstra fancy touch til festen... Det gør der!

"Champagne Pong" ligner det klassiske spil, blot med champagneglas. Du placerer glassene på et bord som normalt, opdeler deltagerne i to hold og forsøger at ramme glassene med bordtennisbolden. Et sjovt festspil, som utvivlsomt kommer til at blive et hit blandt gæsterne.

I pakningen finder du 2 bordtennisbolde og 12 champagneglas af plast.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen43304 eller du kan uploade dem manuelt.
castle