chokladmynt-svenska-tiokronor-i-kartong-70913-2

Chokolademønter Svensk 10-Krone

995 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Tom Egil
  for 8 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Har du altid drømt om at bade i penge ligesom Joakim von And? Nu kan din drøm gå i opfyldelse! Og det bliver endnu bedre, for du kan også spise mønterne! Denne fornøjelse havde Joakim von And trods alt ikke. Køb en hel kasse med masser af lækre chokolademønter i form af svenske penge. Hæld dem i badekarret derhjemme, og spis, når du er færdig med at bade i penge...

Mønterne er klassisk mælkechokolade fra Sockerbageriet, som er indsvøbt i guldfolie og forestiller en 10-krone. Sjovt slik, der er perfekt som påskeslik, til diverse arrangementer eller til en piratfest.

Sælges i en kasse med ca. 550 chokolademønter.

Ingredienser: Sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, vallepulver (mælk), emulgator (sojalecithin) og naturlig vanilje. Kakaoindhold minimum 28%. Kan indeholde spor af nødder.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed ved køb, med mindre andet er angivet.