dont-step-in-it-sallskapsspel-1
dont-step-in-it-sallskapsspel-2

Don't Step In It - Selskabsspil

299 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

 • Irene
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Bra
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

SNUR! TAG BIND FOR ØJNENE! HVIS DU VIL VINDE, SKAL DU UNDGÅ AT TRÆDE I LORTEN! Så nemt kan det være, når hele familien ønsker at spille et virkelig sjovt brætspil! En af deltagerne får bind for øjnene og går ud på spillepladen, som er dækket med lort. Det gælder nu om at undgå de brune klatter. Undgår man dem, vinder man spillet. Har du det, der kræves for at holde dine fødder rene?

Her får du et selskabsspil for hele familien, hvor det gælder om ikke at træde i en lort. Spillet indeholder følgende dele: Spilleplade, øjenbind, 4 dåser med ler, plastform, snurrende pil på plade samt spilleregler. Anbefales fra 4 år. 

 • Fra 4 år.
 • Instruktioner på svensk, norsk, finsk og dansk.