drunk-stoned-or-stupid-partyspel-3
drunk-stoned-or-stupid-partyspel-1
drunk-stoned-or-stupid-partyspel-2
drunk-stoned-or-stupid-partyspel-4

Drunk Stoned or Stupid - Partyspil

229 kr

art.nr 39327-1
Hvem elsker ikke skøre spil, som afslører alt om ens venner?

"Drunk Stoned or Stupid" er et partyspil, hvor man trækker et kort i hver runde, og gruppen bestemmer i fællesskab, hvem der skal tildeles kortet.

Spillet lægger ud med at finde en såkaldt dommer, der trækker et tilfældigt kort og læser udsagnet op på kortet. Herefter skal personen til venstre for dommeren udvælge den person, der passer bedst til udsagnet. Den udvalgte kan få lov til at forsvare sig, hvorefter kortet går videre til en anden deltager, der ligeledes skal forsvare sig.

Beskyldninger kan baseres på personlighedstræk eller fortidens historier, men der behøver såmænd ikke være nogen gyldig grund, hvis blot begrundelsen sidder lige i skabet. Så længe du kan argumentere for din sag, bliver det et retfærdigt spil. Dommeren gennemgår alle beskyldningerne i runden og derefter besluttes det, hvem som skal tildeles kortet.

Denne person får lov at beholde sit kort. Den første person, som har 7 kort, taber. Der findes derfor ingen vindere i dette spil... kun tabere.

Der er dog en vinder - nemlig dette spil, som vil være perfekt til eksempelvis en forfest, men vær beredt på, at tiden løber stærkt med alle de diskussioner, som opstår undervejs!

Drunk Stoned or Stupid indeholder:
  • 250 spillekort på engelsk
  • Kan spilles af 4 eller flere deltagere

Bedømmelse

3

Spørgsmål & svar

0

Tags