Til toppen
Vis større billede

Fastelavnstønde

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Fastelavn er en gammel dansk tradition, hvor man “slår katten af tønden”. Før i tiden var der en rigtig kat i tønden, for man mente, at de var onde (specielt de sorte katte), men nu fylder man heldigvis kun tønden op med slik og lader børnene slå på tønden, indtil den går i stykker. Det barn, som først slår den i stykker, bliver kronet som Kattekonge eller Kattedronning. Så skal du fejre fastelavn, er denne tønde helt enkelt et must!

Fastelavnstønden er en komplet trætønde af træplader, og den har et hul i toppen, så du nemt kan fylde den med slik. Der er også et mindre hul, så man kan hænge den op.

Fås i tre forskellige størrelser:

Lille; højde: 35 cm.

Mellem; højde: 40 cm, bredde: 28 cm.

Stor; højde: 54 cm, bredde: 30 cm.


Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen42050 eller du kan uploade dem manuelt.
castle