Hem
Årets bedste halloweenkostumer til børn

Årets bedste halloweenkostumer til børn

Trick or treat er halloweenfejringens store banke på døren-tradition, og årligt lokkes tusindvis af kids på slikjagt. Det bliver ofte omtalt som efterårets uhyggeligste højdepunkt. Når mørket falder på, forvandles gaderne lynhurtigt til gågader for hekse og hvileløse ånder - og har du ikke slik, kan du roligt regne med, at hjemmet meget snart bliver pakket ind i toiletpapir. Men både slik og ballade kræver sin udklædning, og derfor har vi samlet en liste med årets sjoveste, væmmeligste og bedste halloweenkostumer til børn – det er tid til at sætte gang i den store halloweenforvandling!

Harry Potter

Rygende kedler, svævende lys og mørke besværgelser – Harry Potters verden giver så sandelig anledning til at skabe en fortryllende halloweenfejring! Hent inspiration fra Hogwarts store kataloger med kostumer, og forvandl dig til verdens mest berømte brillebærende troldmand, eller træd direkte ind i rollen som skolens faste nøglevogter - Hagrid! Der venter mildt sagt en magisk aften!

Disney

At træde ind i Disneys eventyrlige kataloger med vidunderlige karakterer er en ren og skær fornøjelse, når der skal vælges udklædning. Der er alt fra nutidige favoritter som Elsa og Kristoff fra Frozen til gamle klassikere som Tornerose, Mickey og Minnie. Det er bare med at vælge og vrage – vi har masser af forskellige figurer!

Superhelte

Der er superheltefeber overalt i landet, og det er vel ikke så overraskende endda i betragtning af, hvor mange storslåede film der rammer lærredet hvert år. At svæve rundt som selveste Iron Man eller Batman i den mørke halloweennat skal ikke undervurderes, men der er selvfølgelig mange flere helte at vælge imellem! Som Wonder Woman eller Black Panther for eksempel – det er noget af en superudfordring at bestemme sig!

Dyr

Vi har altid skævet til dyreriget, når det kommer til udstyr. Med fede mønstre og fine farver er det umuligt ikke at blive glad i låget, når en tropisk fisk svømmer ind til udklædningsfesten og bobler. Her er der mange valgmuligheder for selv de lidt yngre børn, for hvem vil ikke gerne fejre deres første halloween klædt ud som en skildpadde eller kanin?

Gaming

Vi ved, at det kan være svært at løsrive sig fra den sagnomspundne skærm til fordel for halloween, men måske går det an, hvis kostumet minder om et computerspil? Med kostumer fra Fortnite og Minecraft er der gode muligheder for at klæde om til livets gode - Gaming! For Nintendo-nørderne er både Link og Super Mario klokkeklare kandidater i samme tema.

Spooky

Det er ikke nogen hemmelighed, at halloween er et ret uhyggeligt fænomen, og i hvert hjørne hænger spindelvævene, mens det nyudskårne græskar lyser op på fortrappen. Det er den perfekte anledning til at skræmme hele nabolaget med uhyggelige spøgelser, zombies og skeletter. Øv dig på dine mest spøgelsesagtige lyde, og begiv dig ud for at sprede lidt uhygge – vi tror på, at din øjesten kan klare opgaven!

Erhverv

Du har måske spurgt dine børn, hvad de vil være, når de bliver store. Måske drømmer de om at blive piloter, brandmænd eller astronauter? I så fald har vi helt sikkert de perfekte kostumer – ellers kan man jo altid være en simpel tyv? Andre børn skal holde godt fast på deres slik!

Star Wars

At påstå at Star Wars er populært, må næsten siges at være en underdrivelse, og med nylancerede serier som "The Mandalorian" og "The Book of Boba Fett" trives franchisen i bedste velgående. Vælg mellem Yoda, Darth Maul eller selveste Anakin Skywalker and may the force be with you!

Hmmm...

Fandt du ikke det, du søgte? Klik her for at gennemsøge hele lageret!

Held & lykke og glædelig halloween fra Partyking!