Hem
Sådan får du succes med børnefødselsdagen

Sådan får du succes med børnefødselsdagen

Kagelys, fiskedam og madkrig - en vellykket børnefødselsdag har mange elskelige øjeblikke, som gør dagen særligt mindeværdig. Alt fra invitationer til aktiviteter og temaer - vi har alt, hvad du behøver for at skabe en god oplevelse for de mindste. Så træk vejret dybt, få styr på nerverne og forbered dig mentalt - det er tid til at arrangere årets børnefødselsdag!

Indbyd gæsterne med stil!

En børnefødselsdag uden børn fungerer som bekendt ikke, så vi har fyldt lageret med adskillige invitationskort inden for en række forskellige temaer, så de små gæster kan indbydes med stil. Uanset om dit barn er vild med enhjørninger, pirater eller havfruer, er vi velforberedte. Festen begynder i postkassen!

Festhatte til alle!

Der er ingen tvivl om, at de små synes, det er super festligt med en sjov hovedbeklædning. Hvilke festhatte du vælger, afhænger helt og holdent af fødselsdagsbarnets interesser - vi har masser af festhatte. Alt fra Spider-Man, Star Wars til LOL Surprise.

Beskyt bordet!

Hvis du ikke tidligere har arrangeret en børnefødselsdag, kan vi fortælle dig, at du bør indstille dig på masser af klæbrige pletter og spild på bordet. Så beskyt dit elskede spisebord, før gæsterne ankommer. Undgå gerne at placere gæsterne ved dét dyrebare bord, som er gået i arv - generation efter generation. Du bør vælge en festlig plastdug, som nemt kan vaskes af (eller smides væk), når det meste af kagemanden eller lagkagen er fortæret af de små munde.

Spar ikke på ballonerne!

Nej, vi vil ikke kendes ved børnefødselsdage uden balloner! Vi har mange forskellige variationer over forskellige temaer, som gør sig fremragende, når der skal fejres og festes. Latexballoner eller Folieballoner - du vælger selv. Men glem ikke helium, hvis du vil skabe en højtflyvende stemning!

Arrangér en sæbeboblekamp!

Dette er bestemt ikke en aktivitet for forældre med dårlige nerver, men vi kan næsten ikke tænke os noget sjovere end at deltage i en direkte sæbeboblekamp! Med disse pistoler, som både lyser og er med lyd, bliver stemningen nemt boblende hysterisk - præcis som man forventer det ved en fantastisk børnefødselsdag!

Ingen fest uden en fiskedam!

Så sandt, som det er sagt. En fest uden draperi og slikposer ved fiskedammen bliver aldrig noget stort hit. Vi har heldigvis både en smart fiskestang i den rette størrelse til de mindste og et draperi prydet af drager, som virkelig løfter stemningen! Fish O'høj!

Dinosaurfest!

Det er vist ikke nogen stor hemmelighed, at børn elsker dinosaurer! Alt, hvad der har med dinosaurer at gøre, er automatisk brølende fantastisk, hvilket har fået os til at fylde lageret op med dinosaurkrus, dinosaurservietter, dinosaurguirlander og dinosaurfestposer. Alt sammen for at skabe en børnefødselsdag, som er Kridtperioden værdig!

Fest med et mexicansk touch!

Okay, fiskedammen er måske ikke et absolut must-have, men så bør den som minimum erstattes med en anden sjov aktivitet. Hent inspiration fra vores mexicanske venner - fyld en piñata med masser af slik, som regner ned over fødselsdagsbarnet efter et par perfekte slag med køllen!

Trop op som klovn!

Der er blevet fisket slik, spist kage og skudt med sæbeboblepistol - så nu kan festen næsten ikke blive meget sjovere! Eller kan den? Duk op som den gamle mand iklædt et klovnekostume, der skyder konfetti mod børnene! Hvis du kan lave ballondyr, er det et stort plus, men vi er sikre på, at din blotte tilstedeværelse vil være med til at skabe en mindeværdig fest - og det er dét, der for alvor tæller!

Du ønskes held og lykke af Partyking!