Hem
Storslåede tips til en vellykket fødselsdagsfest

Storslåede tips til en vellykket fødselsdagsfest

Tillykke, hip hip hurra og alt det der! Du har snart fødselsdag. Derfor skal du vise dine venner, at du er værdig til at blive fejret med manér. Her guider vi dig med storslåede tips, så du får en ekstra vellykket fødselsdagsfest - med alt fra invitationer til dekorationer. Dagen er ikke som alle andre - det er dagen, hvor du fylder år.

Sådan laver du en spændende invitation

Kan du huske, hvor spændende det var at finde en invitation i postkassen? Dér lå den farverige konvolut og bare ventede på at blive åbnet, samtidig med at forventningens glæde boblede til uanede højder! Lad os genskabe en svunden tid ved at invitere nære og kære med flotte kort og matchende konvolutter! Tjek vores store udvalg, og vælg din personlige favorit. Husk blot at skrive klokkeslæt og dato, inden du sender invitationerne til dine festhungrende venner. Cool!

Sådan laver du en spændende invitation

Ballonbokse

Du har sikkert allerede hørt om svævende heliumballoner, men hvad med at prøve noget nyt og indkapsle dine balloner i en flot ballonboks? Det er både effektfuldt og anderledes - og det er perfekt, når du vil sætte gang i feststemningen. Vælg din nye flotte alder i tal, eller kør på med en firkantet variant!

Slikbuffet

At slikbuffeter kun passer til børnefødselsdage er noget værre vrøvl! Glem alt om at servere trætte snitter med peberrodscreme - gå i stedet målrettet efter yndlingsslikket i megastore bøtter. Vi har mængder af slik i økonimipakker, som mætter selv ved de største fester - så det er bare at tage for sig af retterne.

Slikbuffet

Det gode tema

Et godt tema er selve kernen for en vellykket fest, og der findes et utal af muligheder! Du kan f.eks. forvandle lokalet til Hogwarts og bede gæsterne om at møde op udklædt som Harry Potter eller en anden karakter fra samme serie. Eller hvorfor ikke arrangere en rumfest, et 80'er-disco eller en fest med temaet Det Vilde Vesten? Med vores brede udvalg af kostumer og tilbehør er mulighederne uendelige. Hvilket tema vælger du?

Sjove aktiviteter

Når gæsterne har siddet et stykke tid, og gassen begynder "at sive ud af ballonen", er det vigtigt at aktivere vennerne med sjove selskabslege. Vælger du et professionelt bord beregnet til Beer Pong, bliver du snart kåret til vennegruppens bedste festarrangør. Mangler du plads, er det dog mindst lige så sjovt med de klassiske bean bags. Ellers burde du måske overveje Twerk Pong - kan du og vennerne danse "rumpen" ud af bukserne?

Lysshow

Der er nok ikke mange, der ville takke nej til en fødselsdagsfest med alverdens LED-lys. Sluk lyset i rummet, og uddel blinkende kaninører, briller og andre sjove ting, som lyser op i farverige farver. Det er nærmest umuligt ikke at bryde ud i spontan dans i lyset fra alle de seje LED-produkter!