kinder-joy-overraskningsagg-55190-3
kinder-joy-overraskningsagg-1
  • -43%

Kinder Joy Overraskelsesæg Økonomipakke

399,90 kr 

229,90 kr

Det er ikke uden grund, at Kinderægget er blevet sådan en succes: udover detlækre slik får børnene også den ultimative overraskelse i hvert æg - et stykke legetøj! Som om dette ikke var nok, så har Kinder Joy et cremet fyld med chokoladevaffel i. En fantastisk kombination.

Kinder Joy Overraskelsesæg Økonomipakke indeholder to cremede fyldninger, en med chokoladesmag og en med mælkesmag. Der er også vaffelstykker i chokoladen. Udover slikket er der en overraskelse i form af et stykke legetøj i ægget. Anbefalet til børn over 3 år pga. smådele i ægget.

Sælges i en økonomipakke med 24 chokoladeæg à 20 g.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fedt (palme, shea), skummetmælkspulver (19,5%), hvedemel, fedtreduceret kakao (3,5%), hvedespirer, hvedestivelse, kakaomasse, kornmalteekstrakt i pulver, emulgator: lecitiner (soja), solsikkeolie, mælkeproteiner, kakaosmør, aromaer, bagepulver (ammoniumbicarbonat, natriumbicarbonat) og salt. Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på originalpakken. Ved spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Mindst holdbar til: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis ikke andet er foreskrevet.
Art.nr 55190-3

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

25

Spørgsmål & svar

0

Tags